Verzenddoos voor 12 flessen - 330 ml

• Dubbelwandige bescherming met flessenhalsstabilisatoren om beweging te voorkomen
• Snelle en eenvoudige assemblage
• Ontworpen voor het verzenden van 12 cider- of bierflessen van 330 ml

Vanaf slechts € 3,45
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CBB-330
265 x 205 x 235 mm - CBB012NE
* Vraag uw bespòke maat aan hier Of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan hier
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
  • Gratis verzending vanaf € 99 *
  • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Deze kartonnen bierdoos is ideaal voor bierabonnementsverpakkingen, omdat de flessenhalsschotten niet alleen het verschuiven of wrijven van de flessen voorkomen, maar de verpakking de consument ook onmiddellijk overtuigt van de kwaliteit van het product. Ideaal voor het verzenden van bierflessen voor cadeau- of abonnementsdozen. Deze bierverpakking is gemaakt van gerecycled karton, waardoor het de perfecte bierdoos is voor milieubewuste leveranciers en consumenten.

Aanbevolen voor

  • Brouwerij

  • Doos voor bierabonnement

  • Bierdoos

  • Ambachtelijk bier

Specificaties

  • Gemaakt van dubbelwandig karton met een gerecycled papier kwaliteit van 120 g/m², BC-flute

  • Milieuvriendelijk, 100% recyclebaar

  • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

  • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Volkomen veilige verzending voor 12 bierflessen - DISC™-test goedgekeurd

Dit is gemaakt van 100% karton en is daarmee de perfecte bierflesverpakking voor de milieuvriendelijke bierleverancier. De op maat gemaakte doos met merkbedrukking is populair onder ambachtelijke bierleveranciers en consumenten en is de favoriete alcoholische drankverpakking omdat het de kwaliteit van het product erin overbrengt.

Voor bierabonnementsdozen is de waargenomen waarde van vitaal belang. Als uw klanten een wankel pakket krijgen en het gevoel hebben dat ze dezelfde kwaliteit ook in een bar zouden kunnen krijgen, waarom zouden ze dan hun doorlopende abonnement met u voortzetten?

Uw verpakking moet kwaliteit uitstralen; de inhoud van een bierabonnementsdoos moet niet alleen beter smaken, het moet er ook beter uitzien en beter aanvoelen dan normaal bier dat men in een winkel kan kopen, zodat consumenten niet alleen van uw product genieten, maar het ook blijven gebruiken en misschien zelfs de boodschap verspreiden over het goede bier dat ze van u hebben ontvangen.

De DS Smith ePack-bierdozen zijn Disc-getest, wat betekent dat ze echt op de proef zijn gesteld om te zien of ze alle schokken en stoten kunnen weerstaan die ze van de slechtste pakketbezorger ter wereld zouden kunnen ontvangen; hierbij zijn ze neergegooid, gestoten en verpletterd, om ervoor te zorgen dat het product erin veilig blijft. Alleen verpakkingen die onze uitgebreide test doorstaan, mogen vervolgens uw waardevolle product beschermen. De verpakking van bierflessen moet immers bijzonder effectief zijn, omdat uw klanten anders alleen een doos gebroken (zij het heerlijk ruikend) glas overhouden.

 

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

 

Created by Heipifrom the Noun Project