Verzenddozen voor vinyl

• Op maat gemaakte verzenddozen voor lp's voor maximaal 3 lp's
• Milieuvriendelijk, 100% recyclebaar
• Geen tape nodig! Plakstrip voor een frustratievrije ervaring bij het uitpakken

Vanaf slechts € 0,91
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CVRM
318 x 318 x 13 mm - CPF010NET
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
  • Gratis verzending vanaf € 99 *
  • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

 De verzenddozen voor lp's zijn ideaal voor het veilig verzenden van lp's zodat uw klanten nooit een doos of envelop met een gebroken of bekraste lp hoeven te openen! Ontworpen om tot 3 lp's tegelijk te verzenden zonder extra verpakking. Beide opties hebben een veilige trek- en plakstrip om de lp's tijdens het transport op hun plaats te houden, geen tape nodig! De scheurstrip garandeert een gemakkelijke en snelle opening bij het verwijderen van de lp's voor een frustratievrije ervaring bij het uitpakken. Gemaakt van gerecycled karton voor de beste verzenddozen voor het verzenden van lp's.

Aanbevolen voor

  • Lp's en vinylplaten

  • Muziekuitgevers en distributeurs

Specificaties

  • Doosdikte van 2 mm bruin karton gemaakt van gerecycled papier tot 85 g/m²

  • Milieuvriendelijk, 100% recyclebaar

  • Alle getoonde afmetingen zijn interne afmetingen

  • Tenzij anders vermeld, zijn deze producten niet ontworpen voor zware producten, en mogen ze niet onder hoge vochtigheid of hoge temperaturen worden gebruikt

  • Alle afmetingen kunnen tot maximaal 3 mm afwijken

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Wat maakt dit het beste verpakkingsontwerp voor lp's?

De ePack verzenddoos voor lp's van DS Smith. Wat maakt dit de beste verpakking voor lp's? Ten eerste waarderen uw milieubewuste klanten en cliënten (wat tegenwoordig bijna iedereen is) dat de op maat gemaakte verzenddoos zonder veel overtollig verpakkingsmateriaal wordt geleverd. Dankzij de zelfklevende sluiting worden de kosten voor u en het milieu nog verder verminderd, omdat de onverantwoorde hoeveelheid tape waarmee pakketten vaak worden omwikkeld om de inhoud veilig te houden, niet langer nodig is! Tot slot bieden de versterkte randen van onze verzenddozen voor lp's nog extra bescherming voor uw product.

Eenvoudig in elkaar te zetten: efficiënte verpakking zonder lastige eigenschappen

Onze verzenddozen voor lp's zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig in slechts 3 bewegingen in elkaar kunnen worden gezet. Steek uw lp erin en vouw de beschermhoes op basis van het aantal lp's dat erin zit (1-3): vouw en verwijder de bedekking van de zelfklevende tape en klaar is kees! De producten worden binnenin geplaatst en verzegeld, vanwege onze zelfklevende plakstrip hebt u zelfs geen verpakkingstape voor de lp's nodig.

De ervaring bij het uitpakken benutten

We weten allemaal hoe belangrijk de eerste indruk is wanneer we nieuwe mensen ontmoeten, en met producten is het niet anders. U krijgt slechts één enkele kans om uw klanten te verrassen. Wat krijgt u als u de verschillende aspecten van ontwerp, gemak van uitpakken, geen lege ruimte of verspild materiaal combineert met uw fantastische product dat veilig binnenin is genesteld? Een ZEER blije klant!

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Als u grotere hoeveelheden dan beschikbaar wilt bestellen, vul dan het formulier in en wij zullen een offerte voor u opstellen.

 

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

Hoe kunt u uw Verzenddozen voor vinyl eenvoudig samenstellen?

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat zijn onze Circularity Design Metrics?

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde boekenverpakking.

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project