Witte brievenbusdozen met bovenklep

• Brievenbusdozen met bovenklep van 100% gerecycled papier
• Speciaal aangepast voor plaatsing in standaard brievenbusgleuven
• Economische en veelzijdige verpakkingsoplossing

KraftKraftKraftKraft

Vanaf slechts € 0,16 Regular Price € 0,16
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
CLB-BW-LB
180 x 115 x 26 mm - CLB003-BWNE
230 x 160 x 26 mm - CLB004-BWNE
310 x 220 x 26 mm - CLB007-BWNE
350 x 250 x 28 mm - CLB011-BWNE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
  • Gratis verzending vanaf € 99 *
  • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

Iedereen die boeken, documenten en andere kleine platte artikelen per post verzendt, moet weten dat wij Witte brievenbusdozen met bovenklep. Simpel gezegd, stellen ze u in staat om kleine platte artikelen zoals boeken en documenten veilig en tegen lage kosten te verzenden, omdat ze speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de afmetingen van brievenbussen aan huis, terwijl er verschillende maten zijn om de verpakkingsruimte tot een minimum te beperken. Elke verkoper van kleine, platte goederen, boekwinkels, papierhandelaars of kunstleveranciers moeten deze dozen gewoon eens bekijken.

Deze dozen zijn eenvoudig en snel in elkaar te zetten en nemen bij platte opslag zeer weinig ruimte in beslag. Omdat ze speciaal zijn ontworpen voor lichte, platte producten, waaronder de meeste documentsoorten, hebben ze zeer weinig loze ruimte, waardoor uw verpakkings- en bezorgkosten zo laag mogelijk blijven. De dozen zijn speciaal ontworpen om op het afleveringspunt in de brievenbus te passen, waardoor mislukte leveringen worden geminimaliseerd en het hele leveringsproces zo eenvoudig en goedkoop mogelijk gehouden kan worden voor zowel uw bedrijf als uw klanten, waardoor gemiste leveringen en gedoe met het plannen van een nieuwe levering wordt vermeden.

Aanbevolen voor

  • Vlakke goederen met een matig gewicht

  • Verschillende artikelen uit boekwinkels en van papierhandelaren

  • Kunstwerken, prints en foto’s

  • Juridische, persoonlijke of andere documenten

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

VEILIGE LEVERINGEN WAAROP U KUNT VERTROUWEN

Deze dozen hebben versterkte sluitingen en zijn zeer goed bestand tegen stoten en belasten, waardoor u en uw klanten de gemoedsrust krijgen dat uw artikelen ongeschonden aankomen. Omdat deze dozen speciaal zijn ontworpen voor platte artikelen, past de verpakking beter om uw product dan andere verpakkingen die op de markt verkrijgbaar zijn, waardoor er minder verpakkingsmateriaal nodig is en de veiligheid wordt verbeterd.

GEOPTIMALISEERDE PORTOKOSTEN

De dozen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan standaard brievenbussen en de leveringsvereisten, waardoor ze in veel gevallen de goedkoopste en snelste leveringsoptie zijn. Dit verbetert de betrouwbaarheid van uw leveringen en minimaliseert de kosten.

VEELZIJDIG

Deze dozen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten en kleuren, zodat u uw verpakking naar uw voorkeur kunt personaliseren. Ze hebben een maximale lengte van 350 mm, breedte van 250 mm en hoogte van 46 mm, waardoor ze gemakkelijk een A4-formaat of iets grotere documenten kunnen bevatten.

BRIEVENBUSSEN

Deze dozen passen gemakkelijk in de minimale standaard brievenbusformaten in Nederland, waardoor leveringen eenvoudiger worden voor u en uw klanten en er minder mislukte leveringen en alle bijbehorende rompslomp die daarmee gepaard gaat, zullen zijn.

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

Hoe meet u een doos? 

Bij het opmeten van een kartonnen doos is het belangrijk om rekening te houden met drie belangrijke dimensies: lengte, breedte en hoogte. Als u die meet weet u wat de interne afmetingen zijn van de doos, zodat u de beschikbare ruimte voor het verpakken van producten kunt definiëren en ervoor kunt zorgen dat ze goed passen. 

De afmetingen op onze website zijn in millimeters, in de volgorde LENGTE x BREEDTE X HOOGTE.

Volg deze instructies om een kartonnen doos correct te meten:

1. Lengte: Begin met het meten van de langste zijde van de onderkant van de doos

2. Breedte: draai de doos 90 graden en meet de andere zijde van de onderkant van de doos

3. Hoogte: meet de afstand van de basis tot de top

Hoe kunt u uw Witte brievenbusdozen met bovenklep eenvoudig samenstellen?

Wat maakt ePack duurzaam?

In de hedendaagse samenleving is duurzaamheid een belangrijk onderwerp geworden. Consumenten die zich bewust zijn van het milieu eisen milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen. DS Smith ePack biedt verpakkingsoplossingen die 100% milieuvriendelijk zijn, waarbij vezels uit verantwoorde bronnen worden gebruikt om ontbossing te bestrijden. Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled of nieuw papier uit een gecertificeerde mechanismen voor doorlopende controle in de gehele toeleveringsketen en de golfkartonverpakking is zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar.


DS Smith ePack geeft prioriteit aan duurzaamheid door gebruik te maken van verantwoorde bronnen, gerecycled of nieuw papier en recyclebare en biologisch afbreekbare materialen. Consumenten beschouwen duurzaamheid als een cruciale factor bij het nemen van hun aankoopbeslissingen, en niet-duurzame verpakkingen kunnen negatieve gevolgen hebben voor bedrijven. Milieuvriendelijke verpakkingen komen niet alleen het milieu ten goede, maar verbeteren ook het merkimago en verminderen de CO2-voetafdruk.

Wat zijn onze Circularity Design Metrics?

Een van de belangrijkste principes van de circulaire economie is ontwerpen voor circulariteit, wat inhoudt dat producten en diensten worden ontworpen met het einde van hun levensduur in gedachten, waardoor het gemakkelijker wordt om materialen terug te winnen en te regenereren.

DS Smith heeft een reeks metrieken voor circulair ontwerp ontwikkeld die ons een nauwkeurig beeld geven van de mate van toepassing van de principes van circulair ontwerp bij de productie van onze verpakkingsoplossingen en die kwantificeerbare gegevens verschaffen om te laten zien hoe circulair een bepaalde verpakkingsoplossing is en waarmee snel kan worden vastgesteld op welke gebieden verbetering nodig is.

Onze Circular Design Metrics meten Supply Chain Optimisation, Recyclebaarheid, Planet Safety, Materiaalgebruik, Hernieuwbare Bronnen, Gerecycleerde Inhoud, de Carbon Footprint en Design for Reuse.

* Deze informatie over circulariteit is gemaakt aan de hand van de informatie van een gemiddelde brievenbusdozen met bovenklep .

Wat Betekent Het FSC-label?

De keuze voor papier met het FSC (Forest Stewardship Council)-label is een belangrijke keuze voor mensen en bedrijven die prioriteit willen geven aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer. Het gebruik van papier met FSC-label biedt tal van voordelen. Het ondersteunt verantwoord bosbeheer, vermindert de milieueffecten, vergroot de maatschappelijke verantwoordelijkheid, voldoet aan de vraag van consumenten naar duurzame producten en waarborgt de naleving van voorschriften en normen. Door te kiezen voor papier met FSC-label kunnen individuen en bedrijven een positieve impact hebben op het milieu en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Created by Heipifrom the Noun Project