Groothandel in Kartonnen Dozen met Enkele Wand

Vind de juiste maat doos

Zoek op interne doosgrootte

Zoeken op

Meting

Productgrootte

 • Bestellingen vanaf 100 eenheden en kwantumkortingen
 • Slechts 5 dagen van bestelling tot levering
 • Grootste assortiment e-commerce verpakkingen
12 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
12 producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Dozen van Enkelgolfkarton Groothandel: De Perfecte Keuze voor Lichtere Producten

Bent u op zoek naar een kosteneffectieve en veelzijdige verpakkingsoplossing voor uw lichtere producten? Zoek niet verder dan de groothandel in dozen van enkelgolfkarton van DS Smith ePack. Deze klassieke golfkartonnen dozen bieden een perfecte combinatie van betaalbaarheid, gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid, waardoor ze een populaire keuze zijn voor bedrijven van elke omvang.

Eenvoudige Montage en Veilige Verzending voor Lichte Artikelen

Onze dozen van enkelgolfkarton groothandel staan bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. Ze zijn eenvoudig in elkaar te zetten, vereisen minimale inspanning en geen speciale gereedschappen. Dit zorgt voor snel inpakken en efficiënte workflows in uw magazijn of verzendafdeling.

De enkelgolfconstructie maakt deze dozen ideaal voor lichtgewicht producten. Ze bieden voldoende bescherming tijdens het transport zonder onnodig gewicht of volume toe te voegen aan uw zendingen. Dit vertaalt zich in potentiële kostenbesparingen op verzending, vooral bij grotere volumes.

Duurzame Verpakking met Milieuvriendelijke Opties

Bij DS Smith ePack nemen we duurzaamheid serieus. Onze dozen van enkelgolfkarton groothandel zijn vervaardigd met hoogwaardige, gerecycleerde materialen. Deze milieuvriendelijke aanpak minimaliseert niet alleen de milieu-impact, maar sluit ook aan bij de groeiende vraag naar duurzame verpakkingsoplossingen.

Bovendien kunnen deze dozen volledig worden gerecycled en hergebruikt wanneer ze worden gecombineerd met milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen zoals papieren tape en beschermend papier. Dit stelt uw bedrijf in staat om zijn inzet voor milieuvriendelijkheid te tonen terwijl u zorgt voor veilige verzending van uw producten.

Maximaliseer Besparingen met Bulkkortingen

 We begrijpen dat bedrijven kostenbewust moeten zijn. Daarom bieden we aantrekkelijke bulkkortingen op onze dozen van enkelgolfkarton groothandel. Door grotere hoeveelheden te kopen, kunt u uw verpakkingskosten per eenheid aanzienlijk verlagen, uw besparingen maximaliseren en uw budget stroomlijnen.

Voordelen van de Dozen van Enkelgolfkarton Groothandel van DS Smith ePack

Veelzijdige Maten: Met een reeks beschikbare maten voldoen onze enkelgolfdozen aan diverse verpakkingsbehoeften, bieden ze voldoende ruimte voor lichtgewicht producten en zorgen ze voor betaalbaarheid.
Licht en Sterk: Deze dozen kunnen veilig tot 10 kg dragen. Voor verzending van items tot 15 kg zijn onze dozen van dubbelgolfkarton een betere keuze.
Milieuvriendelijk: Kies voor duurzaamheid met onze gerecycleerde kartonnen dozen, aangevuld met papieren verpakkingsband en interieur bescherming voor een groenere verzendbenadering.
Bulkkortingen: Geniet van kostenbesparingen met onze aantrekkelijke bulkkortingen, waardoor het nog economischer wordt om te investeren in kwaliteitsverpakkingsoplossingen.

Klaar om over te stappen naar een duurzamere en kosteneffectievere verpakkingsoplossing? Neem vandaag nog contact op met DS Smith ePack om meer te weten te komen over onze groothandel in dozen van enkelgolfkarton en ontdek ons brede assortiment maten om de perfecte oplossing voor uw bedrijf te vinden.

Wij zijn de favoriete kartonfabrikant en -recycler van Nederland
Hier zijn 8 redenen waarom bedrijven dol op ons zijn.
 
 • Met trots vervaardigd in het Nederland
 • We bieden het grootste aanpasbare verpakkingsassortiment
 • We zijn de snelste afdrukservice op maat op de markt
 • Opgericht in 1940
 • We zijn actief in meer dan 37 verschillende landen
 • We hebben met trots meer dan 31.000 mensen in dienst
 • We zijn de grootste recycler van karton in Europa
 • 100% milieuvriendelijke opties!
Created by Heipifrom the Noun Project