Navulling Van Papieren Bubbelfolie


• Duurzaam en herbruikbaar alternatief voor papieren bubbelfolie
• Recyclebare, composteerbare en biologisch afbreekbare bubbelfolie
• Biedt uitzonderlijke bescherming voor het verzenden van kwetsbare producten
• Snel en gemakkelijk te gebruiken en vereist minimale opslagruimte
Vanaf slechts € 49,00
Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
NHEX
500mm (Breedte) x 250m- NHC001NE
* Vraag uw bespòke maat aan of vraag een quote voor een grotere hoeveelheid aan
Amount: 1 Eenheden
Gratis levering vanaf 99€ *
Stk.:
per eenheid
totaal: ex. BTW totaal: incl.BTW
 • Gratis verzending vanaf € 99 *
 • Retourzending binnen 30 dagen

* Raadpleeg onze pagina met het leveringsbeleid. Neem voor vragen contact met ons op.

PRODUCTGEGEVENS

activaWrap, een milieuvriendelijk alternatief voor bubbelfolie, is gemaakt van 100% recyclebaar, composteerbaar en biologisch afbreekbaar papier. Gebruik het in plaats van traditionele plastic verpakkingen om uw bedrijf tijd, geld en middelen te besparen - en u te onderscheiden van uw concurrenten als leider op het gebied van duurzaamheid.

Aanbevolen voor

 • Keramiek en aardewerk

 • elektronica

 • Sieraden en accessoires

 • Cosmetica

 • Wijn en andere glazen flessen

 • Andere kwetsbare artikelen

Specificaties

 • Gemaakt van 90 g/m² papier (het materiaal is gemaakt van 100% kraftpapier)

 • Rolafmetingen: 500 mm breed x 250 m

 • Als u voor het eerst de papieren bubbelfolieverpakking bestelt, adviseren we u onze dispenser voor papieren bubbelfolieverpakking

Meer voordelen van de papieren bubbelfolie

Uitstekende bescherming: De zeshoekige papiercellen vormen samen een beschermende laag rond kwetsbare voorwerpen en bieden een goede verzegeling zonder extra tape.

Efficiënt verpakken: Elke rol is ontworpen met continue perforatie, zodat u hem zonder schaar op elke gewenste lengte kunt afscheuren. De verpakkingstijd wordt met 25% tot 50% verkort.

Compacte opslag: activaWrap, komt plat aan en neemt 80% minder ruimte in beslag dan andere producten. Het zet uit terwijl u artikelen inpakt.

Bij DS Smith is duurzaamheid het fundament van onze algehele bedrijfsstrategie

We bouwen aan een betere onderneming en zijn gefocust op het leveren van duurzame waarde aan al onze belanghebbenden. Voor ons is werkelijk duurzame waarde gevonden als de belangen van ons bedrijf, onze omgeving en onze mensen in balans zijn.

DS Smith is een vooraanstaande leverancier van duurzame verpakkingsoplossingen. We produceren dozen voor onze klanten, halen ze op nadat ze zijn gebruikt en recyclen ze weer tot nieuwe dozen. Ons bedrijf kan papiervezels binnen slechts twee weken verwerken en we verwerken meer dan 5 miljoen ton per jaar. Dat is het gewicht van 25.000 jumbojets!

Wilt u grotere hoeveelheden bestellen?

Neem contact met ons op via e-mail op shop.nl@dssmith.com.

Hoe kunt u uw producten het beste beschermen?

DS Smith Epack biedt een reeks veelzijdige verpakkingsoplossingen om ervoor te zorgen dat onbeschermde leveringen tot het verleden behoren. Samen zorgen ze ervoor dat u veilig, beveiligd en milieuvriendelijk kunt leveren!
Onze trojka van beschermende producten begint met SizzlePak® Versnipperd Papier, een milieuvriendelijke decoratieve filler die voorkomt dat verpakte materialen kunnen verschuiven tijdens het transport, waarbij de filler schokken en trillingen absorbeert om de integriteit van producten te behouden. Het zigzagontwerp vult openingen effectief op en beschermt voorwerpen tegen vocht en beschadiging. Sizzlepack is verkrijgbaar in 13 kleuren, verbetert de uitpakervaring en kan worden aangepast aan uw merk.

Vergelijkbaar met het Sizzlepak is ons assortiment hoogwaardige Tissuepapier, , die geschikt zijn voor verschillende toepassingen en zowel bescherming als esthetische aantrekkingskracht bieden. Deze papieren zijn ideaal voor bedrijven die hun producten willen beschermen zonder in te leveren op esthetiek. Vloeipapier verhoogt effectief de waarde van artikelen, waardoor het een uitstekende keuze is voor verschillende producten zoals kleding of geschenken.
Het laatste stuk van de trojka van beschermende producten is onze Beschermende Papieren Bubbelverpakking, een milieuvriendelijke oplossing ter vermindering van de hoeveelheid plastic verpakkingsmaterialen en om kwetsbare voorwerpen veilig mee te beschermen. Dit product strekt met name tot aanbeveling waar het gaat om de verpakking van keramiek, elektronica, sieraden, cosmetica en meer.

Voeg daar nog onze tape van krafpapier aan toe voor het veilig verzegelen van pakketten en u hebt een complete verpakkingsoplossing in handen die 100% betrouwbaar en milieuvriendelijk is.

Hoe gebruikt u uw Navulling Van Papieren Bubbelfolie?

Hoe creëert u een unieke uitpakervaring?

Een uitpakervaring kan een boeiende onderneming zijn die begint wanneer uw klant een zorgvuldig samengesteld pakket ontvangt. Het is een onvergetelijk moment, dat het alledaagse in het buitengewone verandert, wat klanten een gevoel van betovering geeft dat nog lang nadat de doos is geopend aanhoudt.

Hoe kan uw bedrijf streven naar dergelijke boeiende uitpakervaringen en een blijvende indruk op zijn klanten maken? Een goed ontworpen uitpakervaring verhoogt de waargenomen waarde van het product, versterkt de merkloyaliteit en gooit hoge ogen op de sociale media. Zo’n ervaring verwekt positieve emoties, prikkelt tot herhaalaankopen en mond-tot-mondreclame en stimuleert uiteindelijk de groei en de klanttevredenheid.

Om al deze redenen biedt DS Smith zijn Sizzlepak-snipperpapier en zijn vloeipapier aan als veelzijdige verpakkingsmaterialen die zowel de bescherming als de presentatie van een verpakking voor als tijdens het uitpakken aanzienlijk kunnen verbeteren. Met zijn gekreukte, accordeonachtige textuur is Sizzlepak ideaal als stootkussenmateriaal voor de demping en bescherming van kwetsbare voorwerpen tijdens het transport. De unieke structuur absorbeert schokken en voorkomt dat gevoelige voorwerpen verschuiven of breken in de doos.

Vloeipapier voegt een vleugje elegantie toe tijdens het uitpakken. Of het nu gaat om levendige kleuren of subtiele pasteltinten, vloeipapier geeft het pakket een element van verfijning en personalisatie, waardoor het visueel aantrekkelijk en onvergetelijk is.

Samen creëren deze twee producten een naadloze mix van esthetiek en functionaliteit, waardoor de algehele presentatie naar een hoger plan wordt getild en tegelijkertijd wordt gegarandeerd dat elk product onbeschadigd aankomt. De verscheidenheid aan beschikbare kleuren stelt uw bedrijf in staat om zijn verpakking af te stemmen op de merkidentiteit, zodat het direct herkenbaar is en uw imago in de ogen van klanten wordt versterkt.

Created by Heipifrom the Noun Project