Verpakkingsbenodigdheden in Eindhoven

Groothandelaren en e-commercebedrijven die hun producten online verkopen, hebben verpakkingsbenodigdheden nodig om de bestelling bij de koper thuis te bezorgen. Deze benodigdheden moeten bestand zijn tegen aantasting en zich voegen naar het gewicht, de grootte en het type product dat men wil leveren. Onze klanten kunnen rekenen op DS Smith ePack voor de beste producten op de markt als ze op zoek zijn naar verpakkingsbenodigdheden in Eindhoven. Enkele van de producten waarmee we werken zijn:

  • Flessendozen: Ontworpen om een soepele assemblage en klanttevredenheid te garanderen, dankzij het feit dat het kartonnen beschermende inzetstuk vooraf in de buitenste verzenddoos is aangebracht. Ideaal voor het verzenden van bier- of wijnflessen voor cadeau- of abonnementsdozen
  • Brievendozen: we verkopen dozen die geweldig zijn voor het verzenden van documenten en kleine, lichte producten die een beschermende vulling aan de binnenkant nodig hebben om beschermd te zijn
  • Snel in elkaar te zetten: Onze kartonnen dozen met drukvergrendelingsbodem zijn ontworpen met dubbel plakband om het retourneren van bestellingen te vergemakkelijken. Door de zelfassemblerende bodem is het in elkaar zetten tijdens het verpakkingsproces snel gedaan, zonder gebruik van plakband op de bodem.

Milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen in Eindhoven

Wanneer u kiest voor DS Smith ePack als uw optie voor verpakkingsbenodigdheden in Eindhoven, ontvangt u kartonnen dozen van hoge kwaliteit en andere verpakkingsmaterialen die zeer eenvoudig te vervoeren zijn en na gebruik volledig kunnen worden gerecycled. Al onze dozen hebben een speciale vorm, zodat de producten van onze klanten tijdens de levering onbeschadigd blijven.

De diensten van DS Smith ePack volgen de vastgestelde normen van de huidige markt. Wat betreft verpakkingsbenodigdheden in Eindhoven en het wijdere gebied, maken deze uitstekende dozen en andere materialen en de snelle levering ze tot de perfecte optie.

 

Onze meest populaire producten

Created by Heipifrom the Noun Project