Verpakkingsbenodigdheden in Haarlem

Groothandelaren en e-commercebedrijven die hun producten online verkopen, hebben verpakkingsbenodigdheden nodig om de bestelling bij de koper thuis te bezorgen. Deze benodigdheden moeten bestand zijn tegen aantasting en zich voegen naar het gewicht, de grootte en het type product dat men wil leveren. Onze klanten kunnen rekenen op DS Smith ePack voor de beste producten op de markt als ze op zoek zijn naar verpakkingsbenodigdheden in Haarlem. Enkele van de producten waarmee we werken zijn:

  • Tissuepapier: Tissuepapier is een perfecte oplossing voor het inpakken en beschermen van elk voorwerp of product, terwijl het tegelijk een decoratief tintje biedt dat uw merkimago zal verbeteren. Ons tissuepapier is recyclebaar, composteerbaar en biologisch afbreekbaar. 
  • Kartonnen dozen met dubbele wand: uit onze catalogus kan de beste verpakking worden gekozen voor cosmetica, sieraden en kleine apparaten die extra bescherming nodig hebben tijdens de verzending.
  • Flessendozen: Ontworpen om een soepele assemblage en klanttevredenheid te garanderen, dankzij het feit dat het kartonnen beschermende inzetstuk vooraf in de buitenste verzenddoos is aangebracht. Ideaal voor het verzenden van bier- of wijnflessen voor cadeau- of abonnementsdozen

Verpakkingsbenodigdheden in Haarlem voor groothandelaren en particuliere klanten

Verpakkingsmateriaal is zeer divers en is noodzakelijk voor groothandelaren, maar ook voor particuliere klanten. Het volgende toont het brede scala aan verpakkingsbenodigdheden in Haarlem en waar DS Smith ePack actief is:

  • Verpakkingen voor industriële groothandels: we bieden onder andere kartonnen dozen van hoge kwaliteit, vulverpakkingen voor kwetsbare goederen, beschermend papier, papiertapes, verzendetiketten, kantoorbenodigdheden en tissuepapier.
  • Verpakkingen voor particuliere klanten: individuele klanten profiteren ook van onze producten, omdat ze gepersonaliseerd ontworpen dozen, linten en verschillende vormen van kantoorbenodigdheden ontvangen in de vorm van papieren mailingverpakkingen.

Met het brede productportfolio van DS Smith ePack kan iedereen het juiste product vinden. Of het nu gaat om verpakkingen, papier voor buiten, gepersonaliseerde verpakkingen of versierde geschenkdozen, wij leveren aan uw deur alle typen verpakkingsbenodigdheden in Haarlem die u nodig hebt. 

Ook is duurzaamheid een van onze belangrijkste kernwaarden. We verzekeren dat ons materiaal op een milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd en zorgen ervoor dat papiervoorraden professioneel en op de meest milieuvriendelijke manier worden afgevoerd.

Onze meest populaire producten

Created by Heipifrom the Noun Project